Home » » Oplosan

Oplosan

Judul : OPlosan
Vokal :Ratna Antika
ciptaan: Nur Bayan

Lirik :
Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan..
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..
Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge..
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu..
Oplosan, oplosan, oplosan..
reff :
Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podho gelempangan..
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan..
Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendheng..
Yo mari-mario, yo leren-lereno
Ojo diterus-terusno..
Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu..
Ojo mbok terus-teruske,
Mergane, ora ono gunane..
Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu..
Ojo mbok terus-teruske,
Mergane, ora ono gunane..
Oplosan, oplosan, oplosan..
reff :
kembali ke atas..opo ora eman…
Download klik disini

baca Artikel lainnya :
Lagu demi setengah mati

Terima Kasih Anda Telah Membaca Artikel
Download Lagu Oplosan
Ariessanjaya
Berikanlah saran dan kritik atas artikel ini. Salam blogger, Terima kasih

0 comments:

Post a Comment

Internet Cepat di Pesanggaran klik Gambar di bawah ini

Link Banner

Translate

Daftar Isi BLOG

 
Copyright © 2014. Blognya AriesSanjaya - Blognya Ariessanjaya
Template Created by Aries Sanjaya Published by Blognya Aries sanjaya